2011. szeptember 28., szerda

FurReal LULU- az interaktív cica, szuper!! - Jelenlegi ára: 14 999 Ft

Kérlek licitáláskor vedd figyelembe, hogy a játék egy Holland játékáruházból érkezett, ált. csomagoláassérült, visszárú, vagy csak megmaradt! Dobozát felbontottuk, hogy kipróbáljuk!  A játék működéséhez szükséges elemek nem képezik az aukció tárgyát! A játékok általában hibátlanok, ha mégsem, azt minden esetben jelzem!
Az aukció tárgya egy FurReal LULU, interaktív cica! Csúcs szuper! Ez a rendkívül aranyos, puha szőrű cica ideális arra, hogy megszerettesd gyermekeddel az állatokat. Észrevétlenül kialakítható a gondoskodás ösztöne, és még takarítani sem kell utána. Mérete, mint egy igazi cicáé! Rendkívül sok funkciója van! Simogasd meg az arcát és a kezed felé fordítja a fejét! Nyomd meg az arcát, és törölgetni kezdi a bajuszát! Simogasd meg a fejét, a hátát és elégedetten dorombol. Simogasd tovább és a hátára fordulva engedi majd, hogy simogasd a hasikóját! Minél tovább simogatod, annál jobban elernyed, lehet, hogy még a szemét is becsukja és elalszik. Édesen nyávog, horkol. Nagyon szuper készségfejlesztő játék, amely gyermeked, sőt az egész család kis kedvence lehet! Kellék: egy darab fésű, amivel meg is fésülheted! Bolti ára: 24. 000, -Ft körül van! Doboza kicsit sérült!  
Licitet nem törlök, aukciót idő elött nem zárok le, így erre légyszi ne is kérjél! A játékokra megtekintési, kipróbálási garanciát vállalok, így hetek, hónapok múlva reklamációt nem tudok elfogadni!


Jelenlegi ára: 14 999 Ft

Az aukció vége: 2011-10-14 22:27
. FurReal LULU- az interaktív cica, szuper!! - Jelenlegi ára: 14 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése